Hyvinkään Teollisuustyöntekijät ry hakee ammattiosastojärjestäjää määräaikaiseen työsuhteeseen

28.5.2021

Haemme määräaikaista ammattiosastojärjestäjää ammattiosastojemme järjestämis- ja jäsenhankintasuunnitelman toteuttajaksi. Työsi kautta saat ammattiosastojemme järjestämisalueen työpaikkojen luottamushenkilöiden sekä ammattiosastojen hallituksen väen osaamisen nousuun. Pidät yllä toimipaikkakartoitusta ja valmennat luottamushenkilöt ylläpitämään sitä oman työpaikkansa osalta. Työhösi kuuluu myös ammattiosaston muita työtehtäviä.

Tehtävä edellyttää kokemusta järjestäjän tehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja itsenäistä ja aktiivista otetta. Katsomme eduksi, jos sinulla on järjestöllistä kokemusta, ammattiyhdistysliikkeen tuntemusta ja kielitaitoa.

Tarjoamme määräaikaisen projektityön 23.4.2022 asti, mielenkiintoisen työtehtävän ja hyvät kehittymismahdollisuudet.

Työnantajana toimii Hyvinkään Teollisuustyöntekijät ry ja työskentelypaikkana ammattiosaston toimisto Hyvinkäällä. Muut mukana olevat ammattiosastot ovat Keravan metallityöväen ammattiosasto r.y., Helsingin metalli- ja konepajatyöväen ammattiosasto ry ja Tuusulan Metallityöväen Ammattiosasto ry.

Palkkaus määrittyy Ay-toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaisesti. Kyseessä on määräaikainen tehtävä, joka perustuu ammattiosastojen Järjestävä ammattiosasto -hankkeen määräaikaisuuteen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Hae paikkaa 10.6. mennessä tästä

Lisätietoja voit kysyä Hyvinkään Teollisuustyöntekijät ry:n puheenjohtaja Mikael Kölhiltä puhelimitse keskiviikkona 2.6. kello 15–17 tai keskiviikkona 9.6. kello 15–17 numerosta 044 343 4360 tai sähköpostilla mikael.kolhi@gmail.com.