Veteraanijaosto

Veteraanien ja työttömien toiminnan vetäjänä toimii
Eino Korhonen
Puh. 0400 475 326.
korhoneneino11@gmail.com

Covid 19 Korona virus on pannut koko suomen järjestötoiminnan polvilleen. Kokoontumisia ei ole pystytty maaliskuun 2020 jälkeen pystyneet pitämään, ja vuosikin 2021 näyttää ainakin alkuvuoden osalta tosi huonolta. Nyt täytyy vaan pitää maskeja ja vältellä lähikontakteja muihin ihmisiin. Eiköhän se siitä saada selätettyä.

Kaikille jäsenille toivotamme
Hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta 2021

Eino Korhonen

Liittokokouspäätöksiä

Metallin liittokokous 1970 päätti, että 1971 jälkeen liittyviltä A ja B vapaajäsenyys poistuu, ja nyt on tullut se aika, jolloin näitä jäsenyyksiä ei enää myönnetä. C vapaajäsenyys säilyy jatkossakin kuten myös myönnetyt A ja B vapaajäsenyydet.

Vapaajäsenyys toteutuu sääntöjen mukaan eläkkeellejäämisen yhteydessä.

Vuosi 2016 liittokokouksessa Tampereella päätettiin muuttaa liiton sääntöjä siten, että jatkossa liittokokousvaaleissa voi äänestää ja olla ehdokkaana ainoastaan työmarkkinoiden käytössä olevat henkilöt.
Ammattiosaston sääntöihin ei kyseisiä muutoksia tullut. Ammattiosastoissa voi olla ehdokkaana ja äänestää myös työmarkkinoiden ulkopuolella olevat henkilöt. Päätökset liittokokouksessa tehtiin näistäkin asioista yksimielisesti.